Bloggen & Copywriting

Blogs en websites

Schrijven was altijd al een passie voor me. Zo schreef ik al meerdere kortverhalen en liggen er ondertussen vele fantasiewerelden te wachten tot ik eindelijk eens de tijd neem om ze uit te werken en neer te pennen. Tijdens mijn studies begon ik mijn eigen welzijnsblog en verhalenblog op WordPress. Dankzij 6 jaar ervaring met mijn eigen blogs kan ik ook voor uw praktijk, zaak of bedrijf blogberichten (her)schrijven. Ik kan mijn schrijfstijl aanpassen aan uw eigen huisstijl en deze laatste waar nodig verbeteren.

Boeken

Na mijn studies schreef ik mijn eerste non-fictieboek: Leven met acne. 1,5 jaar later schreef ik ‘Leven zonder acne’ toen mijn huid na 17 jaar eindelijk acnevrij was dankzij vele inzichten en aanpassingen doorheen de jaren. Momenteel schrijf ik een boek over mijn Caminoavontuur tijdens de zomer van 2020. Daarnaast ben ik bezig een ander welzijnsboek te schrijven: ‘Blijf ademen. Hoe je ademt is hoe je leeft.’ [titel nog onderhevig aan aanpassingen]. Hierin deel ik de vele inzichten die ik heb gekregen over hoe onze ademhaling ons lichaam, onze geest, emoties, energie, stress, gezondheid, … beïnvloedt

Productbeschrijvingen en advertenties

Dankzij mijn eigen boeken en een samenwerkingsproject heb ik geleerd productbeschrijvingen voor webshops te creëren. Momenteel school ik me bij om ook goede advertenties te maken.

Basis SEO

In mijn laatste jaar van de Master Vertalen Nederlands-Frans-Spaans leerde ik op mijn stage niet alleen over het belang van reviseren, maar ook over hoe een zelfgehoste WordPress website in z’n werk gaat: cornerstones, Yoast SEO, Google Analytics integratie, WPML, … Uit interesse leerde ik bij over SEO om ook voor mijn eigen blogs meer bereik te krijgen. Deze kennis kon ik pas echt toepassen vanaf oktober 2020, toen de blogs zelfgehost waren, vanwege beperkingen met de gratis WP.

Voor mezelf

Ik heb mijn eigen schrijfstijl waarbij ik streef naar een spontane en vlotte leesbaarheid zodat men graag verder leest, dus veranderde ik alleen de zaken die Yoast aangaf in de reeds bestaande teksten. Bij nieuwe blogs en pagina’s hou ik van in het begin rekening met SEO, zonder daarbij mijn stijl al te veel te veranderen.

Voor u

Voor u pas ik mijn stijl aan én hou ik uiteraard ook rekening met SEO indien gevraagd. Ook kan ik reeds geschreven, (al dan niet SEO-)teksten verbeteren en rekening houden met de basis SEO-aspecten.

Spreekt mijn schrijfstijl u aan, contacteer me dan vrijblijvend.

Contacteer me vrijblijvend voor meer informatie of een offerte