Vertaling & WPML

Frans werd me dankzij de Franstalige kant van de familie met de paplepel ingegeven en Spanje gaf me van jongs af aan al een thuisgevoel. Het is dan ook niet verwonderlijk dat ik Taal- en Letterkunde Frans-Spaans ging studeren. Omdat mijn vertalingen uit het Latijn complimenten kregen, niet per se vanwege de grammaticale ontleding [] maar omdat ze mooi waren, wilde ik sowieso naast schrijver ook vertaler worden. Daarom sloot ik mijn studies af met een Master Vertalen Nederlands-Frans-Spaans.

Vertalen

Hieronder geef ik een overzicht van mijn vertaaldiensten. Zie voor de tarieven per talencombinatie op de tarievenpagina.

Vertaling vanuit het Frans naar het Nederlands | Traduction du français vers le néerlandais / flamand

Als native speaker Nederlands met een uitstekende kennis van het Frans, kan ik uw Franstalige teksten vertalen zonder een revisor in te schakelen.

Étant néerlandophone avec une connaissance excellente du français, je suis capable de traduire vos textes français sans avoir besoin d’un reviseur.

Vertaling vanuit het Spaans naar het Nederlands | Traducción del español al neerlandés / holandés / flamenco

Om de beste kwaliteit te garanderen, laat ik de vertaling nog nakijken door een professionele en ervaren Nederlandstalige vertaler die ook uit het Spaans vertaalt. Dit zit in de woordprijs inbegrepen.

Para garantizar la mejor calidad, la traducción es revisada por un traductor profesional, experimentado y neerlandófono y que también traduce del español. Este servicio está incluido en el precio.

Vertaling vanuit het Nederlands naar het Frans | Traduction du néerlandais / flamand vers le français

Om de beste kwaliteit te garanderen, wordt de vertaling nog nagekeken door een Franstalige persoon en/of een professionele en ervaren Franstalige vertaler die Nederlands als tweede taal heeft. Dit zit in de woordprijs inbegrepen.

Pour garantir la meilleure qualité, la traduction sera revisée par une personne francophone et/ou par un traducteur professionel, expérimenté et francophone pour qui le néerlandais est une langue seconde. Ce service est inclus dans le prix.

Vertaling vanuit het Engels naar het Nederlands | Translation from English to Dutch

In uitzonderlijke gevallen kan ik ook uit het Engels naar het Nederlands vertalen. Aangezien ik geen Engelse studies heb gedaan, laat ik de vertaling nog nakijken door een professionele en ervaren Nederlandstalige vertaler die Engels als tweede taal heeft. Dit zit in de woordprijs inbegrepen.

In exceptional cases I’ll also translate from English into Dutch. Since I haven’t done any English studies, the translation will be checked by a professional and experienced Dutch translator who has English as a second language. This service is included in the word rate.

WPML

In mijn masterjaar leerde ik op mijn stage niet alleen over het belang van reviseren, maar ook over hoe je een zelfgehoste WordPress website kan vertalen met WPML.

Contacteer me vrijblijvend voor meer informatie of een offerte